5590-logo-hwn-bijgensneden.jpg

Betty Brouwer - eigenaar en oprichter KOV Het Woelige Nest

Mijn ervaringen als moeder hebben een grote rol gespeeld in het opzetten van KOV Het Woelige Nest. Ik weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat je kinderen op een plek terechtkomen waar ze zich veilig en geborgen voelen. Een plek waar ze hun eigenheid kunnen ontwikkelen en waar er aandacht is voor hun individuele behoeftes. Bij Het Woelige Nest is dit precies wat wij bieden.

Doordat wij geen overvolle groepen hebben, kunnen wij echt de tijd en aandacht geven aan ieder kind. Onze medewerkers zijn niet alleen betrokken maar zijn ook deskundig opgeleid om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat elk kind bij ons kan groeien en bloeien, en zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen.

Als moeder weet ik ook hoe belangrijk flexibiliteit is. Bij KOV Het Woelige Nest denken wij graag mee met de ouders.

Kortom, mijn persoonlijke ervaring als moeder heeft ervoor gezorgd dat wij bij KOV Het Woelige Nest een opvang bieden die tegemoetkomt aan de behoeften en wensen van ouders én kinderen. Ik ben dan ook ontzettend trots op ons kleurrijke en betrokken team en de opvang die wij bieden.

Stel een vraag aan Betty Brouwer