5590-logo-hwn-bijgensneden.jpg
Het team

Even voorstellen: ons team

Kinderopvang Het Woelige Nest 

Bij KOV Het Woelige Nest draait alles om ons fantastische team van gepassioneerde professionals! We vinden het belangrijk dat we ons optimaal kunnen inzetten voor de kinderen, daarom stellen we onszelf graag aan je voor en vertellen we welke rol ieder van ons vervult in de opvang.

Allereerst hebben we onze gedreven pedagogisch medewerkers. Zij zorgen ervoor dat de kinderen zich bij ons thuis voelen en elke dag met een grote glimlach de opvang binnenstappen. Met hun liefdevolle en inspirerende aanpak creëren ze een veilige omgeving waarin de kinderen volop kunnen ontdekken en groeien.

Naast onze pedagogisch medewerkers hebben we ook een geweldig managementteam dat alle zaken achter de schermen regelt. Van planning en organisatie tot het creëren van een stimulerende leeromgeving, zij zetten zich dag in dag uit in om de beste opvang voor de kinderen te realiseren.

En laten we onze fantastische coaches en bijscholing niet vergeten! Elk jaar krijgen al onze medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en te groeien in hun vak. Door middel van coaching en bijscholing blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we nóg beter inspelen op de behoeften van de kinderen.

Kortom: bij KOV Het Woelige Nest staat het welzijn van de kinderen altijd voorop. We zijn er trots op dat we een team hebben dat elke dag vol enthousiasme en passie klaarstaat om de kinderen een geweldige tijd te bezorgen. Samen zorgen we voor maximale aandacht, liefdevolle zorg en een inspirerende leeromgeving. Want jouw kind verdient alleen het allerbeste!

 

 

 

 

 

 
Het team - Betty Brouwer eigenaar en oprichter KOV Het Woelige Nest

Betty Brouwer - eigenaar en oprichter KOV Het Woelige Nest

 
Het team - Methilde Pedagogisch Coach

Methilde Pedagogisch Coach

 
Het team - Denise Bonhof

Denise Bonhof

 
Het team - Manon Visser

Manon Visser

 
Het team - Naomi Adrichem

Naomi Adrichem

 
Het team - Romy Waterweg

Romy Waterweg

 
Het team - Charlotte van Loo

Charlotte van Loo

 
Het team - Henrieke Keurhorst

Henrieke Keurhorst

 
Het team - Chantal de Zwaan

Chantal de Zwaan

  • Kleinschalig en flexibelKleinschalig en flexibel
  • Ontwikkelingsgericht spelen
    Ontwikkelingsgericht spelen
  • Vaste gezichten
  • Maximale aandacht voor uw kind
    Maximale aandacht