5590-logo-hwn-bijgensneden.jpg
De organisatie

De organisatie

Onze landelijk gelegen kinderopvang, KOV Het Woelige Nest, is gelegen aan de rand van Hulshorst op slechts 5 minuten rijden van zowel Hierden als Nunspeet. Onze kinderopvang staat bekend om het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Bij KOV Het Woelige Nest vinden wij het belangrijk om activiteiten aan te bieden die aansluiten op de interesses en behoeften van ieder kind. Zo hebben wij een prachtige, groene tuin waarin de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Daarnaast kunnen ze knuffelen met de dieren in onze dierenweide en deelnemen aan knutselactiviteiten en nog veel meer. Wij streven ernaar om een gevarieerd aanbod van activiteiten aan te bieden, zodat ieder kind de ruimte krijgt om zich op zijn of haar eigen manier te ontwikkelen. Onze professionele en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat je kind altijd in goede handen is en zich veilig voelt binnen onze kinderopvang.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de maaltijden optimaal voedzaam zijn en voldoen aan de voedingsbehoeften van kinderen. We streven ernaar om hen bewust te maken van het belang van gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Tijdens de maaltijden leren de kinderen ook over waar het voedsel vandaan komt. We betrekken hen bij het proces, zoals het telen van groenten in onze eigen tuin. Kortom: ons doel is om kinderen op een speelse en educatieve manier kennis te laten maken met gezond, biologisch en verantwoord eten. 

Bij  KOV Het Woelige Nest hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en een warme, huiselijke sfeer. Wij geloven dat kinderen het beste kunnen leren en groeien in een omgeving waarin ze zich op hun gemak voelen. Daarom streven wij ernaar om een vertrouwde omgeving te creëren waarin ieder kind zichzelf kan zijn en zich vrij voelt om te ontdekken en te ontwikkelen.

Bent je op zoek naar een kinderopvang die oog heeft voor de behoeften en interesses van je kind? Dan bent je bij KOV Het Woelige Nest aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. Wij staan klaar om je kind met open armen te ontvangen in ons Woelige Nest! 

Locatie 

Hulshorst, gelegen op slechts 5 minuten afstand van de prachtige plaatsen Nunspeet en Hierden, vormt een aantrekkelijke locatie voor iedereen die op zoek is naar rust, ontspanning en natuurlijke schoonheid. Omringd door glooiende heuvels, bossen en uitgestrekte weiden biedt deze pittoreske plek een indrukwekkend uitzicht dat bijdraagt aan een gevoel van sereniteit en ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. 

KOV het Woelige Nest biedt 2 opvangruimtes groep 1: Kukeluus en groep 2: Kieken, in de leeftijd van 10 weken tot 4 jaar.  Er is binnen voldoende ruimte om in een veilige omgeving alleen én samen te spelen, bewegen, ontdekken en creëren onder leiding van pedagogische medewerkers.

Visie & Missie

KOV Het Woelige Nest staat voor een kinderopvang waar gewerkt wordt door te kijken naar het kind en om vanuit daar een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling, opvoeding en verzorging van de kinderen. Het blijven uitdagen van kinderen en het leren omgaan met verschillende soorten situaties vormen daarvan een belangrijk onderdeel. Een veilige en gezonde leef- en speelomgeving vormt de basis van dit alles.

Maak een afspraak..                    .. of schrijf je kind meteen in.

  • Kleinschalig en flexibelKleinschalig en flexibel
  • Ontwikkelingsgericht spelen
    Ontwikkelingsgericht spelen
  • Vaste gezichten
  • Maximale aandacht voor uw kind
    Maximale aandacht